Pasta owocowa z cudownie słodkich malin
Lista składników z organicznym kremem z owoców maliny już nas przekonuje. Dżem zawiera 60 procent malin, sok jabłkowy i pektyny. Wszystkie składniki pochodzą z kontrolowanych upraw ekologicznych. Tej oryginalności można posmakować. Organiczne owoce malinowe włoskiej firmy rodzinnej Rigoni di Asiago smakują jak lato!
Owoce muśnięte słońcem w kremie malinowym Fiordifrutta
Organiczny smar malinowy z Rigoni di Asiago jest sprzedawany bez cukru. Do tego dodaje się sok jabłkowy. Zawiera tylko fruktozę. Żelatynę zastępuje pektyna, która jest wytwarzana z owoców cytrusowych. Organiczny środek do smarowania owoców maliny jest wegański. Kwas cytrynowy nie jest dodawany. Na 250 g słoika dżemu zużyto 1,5 kg jagód. Delikatny proces produkcji zapewnia w dużej mierze zachowanie cennych składników.
Nie tylko pyszny do chleba
Wysokiej jakości organiczny owoc maliny z Rigoni di Asiago ma cudownie owocowy i słodki smak. Ma lekko kwaśną nutę. W grę wchodzi typowy smak maliny. Szklanka z pięknym wzorem świetnie prezentuje się na stole śniadaniowym. Rozłóż owoce z Rigoni di Asiago na bułkach lub kromkach chleba. Dżem świetnie sprawdza się również jako owocowe nadzienie do ciast. Organiczna pasta malinowa bardzo dobrze smakuje w jogurcie, budyniu lub w shake’u.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.